6 Şubat 2010 Cumartesi

Suretler - Surrogates / Türkçe Dublaj (divx)

Categories: , ,


Facebook'ta Paylas
Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 25 Eylül 2009
Yönetmen : Jonathan Mostow
Senaryo : Michael Ferris , John D. Brancato , Robert Venditti (Kitap) , Brett Weldele (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Oliver Wood
Müzik : Richard Marvin
Yapım : 2009, ABD , 104 dk.
Oyuncular Bruce Willis (Agent Greer) , Rosamund Pike (Maggie Greer) , Radha Mitchell (Agent Peters) , Ving Rhames (The Prophet) , Michael Cudlitz (Colonel Brendon) , Helena Mattsson (JJ)


Konusu:FBI ajanları Ajan Greer ve Ajan Peters bir üniversite öğrencisinin gizemli cinayetini araştırmaktadır. Bu öğrenci, insanların kendilerinin kusursuz robot versiyonlarını sahip olmalarını sağlayan yüksek teknoloji ürünü suret olgusunun yaratıcısı olan kişiyle bağlantılıdır.
Sağlıklı, iyi görünümlü ve uzaktan kumandalı makineler olan suretler, insanların yerini almakta ve böylece insanların evlerinin rahat ve güvenli ortamından çıkmadan dışarıdaki hayatı yaşamalarına imkan tanımaktadır.
Cinayet beraberinde cevap arayışını getirir: Maskelerle dolu bir dünyada kim gerçektir ve kime güvenebilirsiniz?
Terminator 3: Makinelerin Yükselişi ve U-571 gibi filmlerin yönetmeni Jonathan Mostow çizgi romanı beyazperdeye aktardı. Film dünya sinemalarıyla aynı gün Türkiye sinemalarında!

Suretler - Surrogates Filmini Hd Kalitesinde İzlemek İsteyenler En Aşağıda bulunan movshare Alternatif Hd Playerdan İzleyebilirler...




ALTERNATİF movshare HD İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN:



Suretler - Surrogates / Türkçe Dublaj (divx)SİNEMAYERİ,SİNEMAYERİN 3 HD sinema izle Suretler - Surrogates / Türkçe Dublaj (divx)) Sinema

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Suretler - Surrogates / Türkçe Dublaj (divx)"

Yorum Gönder